Meatdress

Idag när kristin och jag satt i matsalen och tänkte på lady gaga, och i förrgår så fick jag se och hör tidningen av mormor, och där var det just en bild på GaGa från VMA galan i L.A. Ni ville inte veta vad hon hade på sig, hon är skit cool men just detta var inte så fresh! Hon hade på sig en klänning som var gjort av rott kött, det är faktist ganska.. ja nåt inte jag skulle föredra i all fall..

Galet!


Rekord


Idag lovar jag att jag slog mitt rekord när jag cyklade hem från skolan, det tog inte mer än 12 minuter skulle jag tro. Men det var ju medvind också, men det är skönt att man inte behöver trampa så mkt när man är helt slut efter en held dag i skolan och ska börja med läxorna så fort man kommer hem. Livet är inte lätt när man går på natur!

Imorn börjar vi klockan 09.10 och slutar  12.50, riktigt gött i skillnad mot hur tisdafarna brukar se ut, börjar åtta och slutar halv fyra, så det ska bli najs.


I Miss California!



Hej tjolahoppas!
Idag har jag nästan suttit hela dagen och tagit ut det viktiga i biologi boken till provet på onsdag, så får vise hur det går, man ska alltid hoppas på det bästa!
Nu sitter vi och väntar på att mormor och morfar ska komma för vi ska på kalas, Yeah bulle och tårta ;D




Naturfest


inte världens finaste bild, blev lite stressigt igår

Igår var det en lite galen kväll så där!
Mina friends var inte så haja på att gå till dansgolvet igår så jag drog dit själv den största delen av kvällen, som ut var var det folk som man lärde känna så det gick kanoners ändå :)
När klockan började närma sig halv tolv så började cassi bli lite trött så jag ringde mammi, så hon fick komma och hämta då och skjutsa hem kristin, cassi, marcus och mig.
PS kristin jag önskar dig lycka till på måndag haha

Pluggis



Gud vad jag har varit duktig idag! 
jag slutade klockan ett och direkt när jag kom hem satte jag mig med svenska referaten som ska vara klart tills imorn, efter det gjorde jag klar engelska uppsatsen som också ska vara klar imorn och till sist så började jag med biologin som vi ska ha prov på nära onsdag, och det är verkligen massor vi ska kunna. Så idag arbetade jag mig igenom tio sidor och tog ut all viktig fakta och skrev ner det. Efter som nu på gymnasiet så får man inga betygskriterier så det är jätte svårt att veta vad man ska kunna och så.

Wihooo imorn är det fredag och det betyder nollningsfest! Man vet aldrig vad dom kan hitta på.. så det kommer bli spännande.

Äntligen tv!

Idag kunde man andas ut en stund inga speciella läxor så det blev att luta sig tillbaka i soffan en stund, eller rättade sagt en ganska lång stund. För jag måste säga att det var skit bra program på tv idag!
- Halv åtta hos mig
- Idol
- Berg flyttar in
- välkommen åter

Så nu ska jag återgå till att göra lite nytta eller vad man säger, för vi har i läxa att läsa en bok tills nästa fredag tror jag. Och jag har boken : Grabben i graven bredvid. Faktist så valde jag den för den var relativ kort. 


Godnatt

ja idag hinner jag absolut inte blogga något mer för jag har tusen saker att göra, och ett engelska prov. Så jag säger godnatt nu!

YEY

Tjaba!
Idag har det varit en lång och jobbig dag, skola till halv fyra och en massor med plugg efteråt. Att inte lärarana har lärt sig än att planera lite bättre för nu börjar alla prov komma på en och samma gång igen. Den tiden är så satans jobbig!
Men det var ju lite julafton idag i alla fall, förra veckan så gav vi pengar till en i vår klass så skulle han gå och köpa grafräknare till 18 stycken på Bokia för om vi var fler som köpte på samma gång så blev det billigare! Så idag fick vi dom. Men jag måste säga att det var näst intill omöjligt att få upp paketet. PS det kommer ta en evighet att lära sig den skapligt.
Nu ska vi äta paj och kolla på Svenska New York fruar som börjar klockan nio. Puss


Dålig på att uppdatera

Har varit i linkan idag, så det blev två inköp som jag är väldigt nöjd över!
Skor - Eurosko
Halsband - Glitter




En fiffig uppfinning

Idag kom mamma hem och då gjorde vi lite mat tillsammans, då kom vi in och pratade om spanska.. och som sagt idag skulle vi skriva en spanska uppsats om en favortit person, det var skit svårt att komma på något att skriva om plus att jag har typ glömt bort allt över sommarlovet liksom. så det gick skit verkligen!
Så på tal om språk mamma pratade med en kollega på jobbet idag och en sak som var en jätte användbar, som han hade när hon gick i skolan.   En översättningspenna, har ni hör talas om det någon gång? för det har inte jag. Själv tycker jag det låter skit coolt, så om man har ett t.ex ett engelskt ord som man inte vet vad det betyder så är det bara att dra penan över det ord eller mening så står det på skaftet på svenska. Det är ju värsta smidigt så slipper man gå och hämta en lexikon och slå upp ordet för det tar en sån himla lång tid! 
Så mamma och jag ska nog svänga förbi Bokia någon dag och se lite närmare på dom





Shopping sugen


vad tycker ni om denna?

Åh jag har ångest, jag är i ett stort behov av nya kläder just ju! Och jag får inga mer pengar av mamma och pappa för jag har börjat att få barnbidraget denna månaden, för vi ska se hur det funkar.
Men ännu har jag inte handlat något för dom, bara en kjol för hundra spenn. Men jag ska nog vänta till den 29 september tills jag går in på nellys hemsida och kikar in lite smått och gått och kanske på "Elins moster" för jag skulle vilja ha någon från Classified med. 
En sak jag har klurat ut är att jag hälst inte vill köpa något från gina typ för då är det typ halva stan som har lika dana saker. Men som sagt vi får se vad det leder till.
Nu ska jag fortsätta med lite läxa, ha de gött ;D

New Perfume!


Fick denna Britney Spears parfymen av mormor idag, helt utan anledning. "nej men klart majah att du ska ha den här parfymen, jag tycket ändå att den är för söt för mig"
Så nu har jag den i både i rosa och lila ;D Så himla nice!

Insparkningsfest

Hejsan Hoppsan!
Igår var det en toppen dag, för då var vi på Texas och dansade i värmen bland några hundra personer till. Jo man kan ju säga så att man lärde känna en del personer..för en stund haha!
Innan vi gick dit så var vi hos en av vår klassmate, Marcus med lite andra folk. VÄLDIGT TREVLIGT!

Min okära bror håller på  att ta livet på mig just nu, för han går runt men den där j'vla elektriska tårtspaden som spelar en happy birthday sången, jag tror jag dör snart !!!!!!!!!


Nollning

Idag blev vi nollade, dom en massa ELAKA tävlingar. Det började med att vi var tvungna att ha bebis blöjor på huvudet när vi skulle gå och äta i matsalen. = Många blickar haha!




Jag gillar den här bilden, lille david är så söt haha!

jag säger bara det, detta var inte kul, det var hemskt! Det var fyra stycken från varje grupp som skulle offra sig, jag och tre stycken till. Denna lek gick till så att först skulle man skulle bita i ett stort äpple med munnen i en hink som var full med vatten sedan så skulle man leta efter en sockerbit i två skålar med kattepulver och vetemjöl!
usch! mitt hår :(

Besvikelse

Idag har varit en relativ kort dag, vi började klockan åtta men slutade klockan ett, så det var skönt en då.
En sak som jag hade glömt bort var att Blondin Bella skulle till Motala idag och inviga sin kläd kollektion på affären "Elins Moster" den butiken hade jag ingen aning om att det ens existerade, med faktiskt så var det en del riktigt fina kläder, men rätt dyra :( 
Så vid fyra tiden stod vi där förväntansfulla på en av dom störsa bloggaren i Sverige. Rätt coolt att hon kommer just till motala, man kan ju undra varför?
Men när klockan började närma sig halv fem så sa hennes manager att hon inte kunde komma för hon hade blivit svullen av någon infektion i ansiktet, så läkarna rådde henne till att avstå. Fan
Men vi hade en aning om det från början.. vi kunde ju inte hoppas på det värsta. 
Hon har i alla fall lovat att komma någon dag nästa vecka tror jag i stället. And we will be where!


Cykeltur I Motala

Det blev ingen uppdatering igår för vill ni veta var duktiga vi var.
Eftersom vi går på Plten nu så har vi fått nya vänner, så det är en som kommer från Nässjö. Och han kunde inte hitta så bra i Motala ännu så han frågade om vi kunde ta en sväng och visa lite. Så klockan halv sju så cyklade jag iväg och mötte cassi och honom vid "två små hus". Så därifrån började vår tur. Vi cyklade upp till stan och fin åkte lite, sedan cyklade vi ut till varamon, vidare till Carlsund och efter det Upp till Ekön och till sist till Platen. Ock det gjorde vi på en timme. Riktigt nöja faktiskt. Så det blev en perfekt tajming till Idol!

"Kanonis"

hahaha det var så kul förut när jag kollade Halv Åtta Hos Mig förut, det var en rysk kvinna som skulle laga mat, och hon hade skrivit på menyn att hon skulle ha snabbsaltade tomater, men det hade hon ining aning om att hon skulle ha, men hon viste att hon skulle ha tomater i iaf, så när dom som bar bjudna på maten frågade att dom aldrig hört talas hon det, så satt hon lite risigt till.. för det finns inget som heter det x)
fick ett sms av kristin samtidigt, haha hon digga det med!

Nu blir det nog en stund framför dataskärmen med The Hills!
Pussen

YEEEEES

ohhh yeah vi kom in på Platen all tre, så imorn så börjar vi om på nytt i klass NV10Bnv! Det kommer bli bäst.
Jag är så glad för att slippa vår klass, förlåt om någon ser det här men måste säga att den klassen var inte speciell munter om man så säger heh :)
Imorse fyllde jag min ipod med ny fräsch mysik, dett är min favorit just nu!


Party!


Söndag. Denna vecka har jag varit väldigt seg på att uppdatera, och det är inte så bra alls. Men som ni mäsker
själva så har jag inte gjort något speciellt förutom igår, för det ska jag berätta för er nu.
Ja, i förrgår eller något så frågade frans om vi skulle hänga med till Borensbreg för det skulle vara någon slags allmän fest. Så vi tänkte ja men det kanske skulle vara kul. Så igår klockan halv åtta satte vi oss på bussen, och rätt som det var när vi hade stigit på så fick vi ett sms från frans, och han sa att dom inte skulle komma förens halv elva.
Jo det blev ju grant det, det gick bra till en början men efter ca en timme så blev det mörkare och kallare.. det fanns ingen stans och värma sig. Det var outhärdligt! Men till slut hittade vi en trapp uppgång som vi gick in i. hahah. Lyckad kväll tänkte vi, bara två timmar kvar tills dom skulle komma..
Cassis mamma ringde till oss helt plötsligt och då förklarade vi för henne om vår lilla tripp, så då kom dom och hämtade oss och skjutsade oss till Ica i verkstan' så där fick dom komma och möta upp med oss. Skönt att komma in ett tag i alla fall. Så där var vi tills klockan var straxt innan halv elva, då gick vi ner till busshållplatsen för andra gång och hoppades att det skulle gå bättre denna gång.
Så när vi kom fram till Parken där festen var så var det mer folk än förra gången, men måste saga att det låg mitt ute i ingenstans ;o
Vi gick på dirren till dansgolvet YEY!
En sak jag måste berätta, det var ju folk som var frans kompisar som vi aldrig hade träffat förut och en av dom var verkligen en kopia av Justin Bieber, det var helt galet så lika dom var! Men positivt :D

Ja här fick ni vår dag i snabba drag.. hah
Ciao!

Platen Here We Come!


okej idag var vi på Platenskolan och kollade lite, vi var med en naturklass tills klockan 12 eller nåt. Men det var verkligen super. Klassen var pricken över i. Kanon bra!!
Jag tror vi pratade mer med alla än vi någonsin gjorde med vår förra klass på Carlsund. Så för några timmar sedan så skrev vi ut papper på nätet och så fyllde vi i dom och la på på posten. Så hoppas dom kommer fram snabbt för ingen av oss vill tillbaka till denna skola mer. 
Men en sak är osäker och det skrämmer mig, vi kanske inte kommer i samma klass. Jag säger bara det, om vi inte gör det så dör jag, för jag tänker inte gå i någon annan klass! :(


Ett svårt beslut..

Herregud vad svårt livet är. 
jag vet verkligen inte hur jag ska göra, jag funderar på att byta tillbaka till natur för det är vissa nackdelar med Teknik programmet. Så imorn ska vi gå dit och prata, så får vi se hur det blir. För måste bestämma sig imorn för annars kommer man jätte mycket efter, och det är INTE bra. 

Fick just ett sms att cassi, hon sa att hon följer med imorn, en lättnad för mig, så slipper jag att gå där ensam och se dum ut. Kristin ha din mobil i närheten haha.
Önska os lycka till

RSS 2.0