31/5


Nu har jag fått kritik från mina kompisar för att jag har så mycket stavfel här på bloggen, så jag får väl bli lite bättre på det. Men hallå jag läser aldrig igenom det jag har skrivit utan jag trycker bara på "spara och publicera".

ÅHHH IDAG FICK JAG REDA PÅ EN HELT GALEN SAK SOM JAG OCH EN TILL KANSKE SKA GÖRA, MEN DET TÄNKER JAG INTE NÄMNA VAD DET ÄR. BLIR EN LITEN SUPRISE. 

I eftermiddags fick några sluta klockan fyra för vi var tvungna att stanna kvar och måla av ett motiv från en te kopp i akvarell för vi skulle ha mvg i bild, så det gjorde vi, det var det allt värt. Men det är inte så himla kul att sluta så sent i alla fall.

Nu är det två riktiga skoldagar kvar i hela högstadiet, jag längtar som en gås till sommarlovet.
Jag kan inte fatta att jag har gått på södra skolan i 10 år, helt sick.
Åh jag kommer sakna alla så mycket, allra helst Sanna som bara lämnar oss och drar upp till det kalla Umeå, och det leder till att man inte får träffa henne lika ofta som jag kommer träffa dom andra älsklingarna.

Jousha Radin - I'd Rather Be With You

POKERFACE

cassi sitter och skickar snuskiga sms, medans jag är världens lyckligaste fru!

Igår när vi var hos vadstena-borna och hade pokerkväll och koLlade på Eurovision, så när Sverige representerade sina poäng så var det min man som kom med dom..
HAN ÄR SÅ SNYGG, JAG SVÄR DET KOM NÅGRA DROPPAR NÄR JAG SÅG HAN. JAG SKA GIFTA HONOM (ERIC SAADE)


Jag gillar den här bilden A LOT!  HAHA

Morsdag

Åh jag hatar söndagar så mycket för det finns inget att göra, så i dag blev det en leta i kylskåpet-dag och senare tog jag en sista springrunda innan coopers test.
Idag så var det ju mors-dag och jag hade så dåligt samvete för att jag hade glömt att fixa något. Hon kan väl få några dammsugningar. hah.

Den här låten är så grymt bra från Eurovision!
Eva Rivas - Apricot Stone

Apricot stone,
Hidden in my hand Given back to me From the motherland Apricot stone, I will drop it down In the frozen ground...

29/5

Nu snart om drygt en halv timme ska jag och några kompisar dra iväg till Vadstena och umgås med lite trevligt folk, det var väldigt länge sedan jag träffade dom så det ska bli kul.

Igår han jag tuvärr inte uppdatera för det var verkligen fullproppat schema hela dagen, men kvällen var jättetrevligt, då befann vi oss i gammla stan men våra partner till avslutningen, ni vet man måste ju lära känna dom lite innan haha.
Vi hyrde lite filmer, pratade  och skrattade, det var i alla fall en lyckad kväll.
Nu känner jag mig lite stressad så jag hinner inte skriva mer för jag ska förbreda mitt grillspett tills vi ska iväg.
Pusspuss Have a nice day ! 

Besök i Sverige



Hejsan alla twilight fans!

Den 21 juni kommer Kristen Stewart och Taylor Lautner till stockholm för Presskonkerans eller något liknande, för att typ välkommna premiären av Eclipse. Men det är bara media som får komma dit och träffa dom så att dom kan göra ett repotage.

Men Kristin och jag har kanske en ide hur vi skulle kunna få träffa dom. Ingenting är omöjligt för oss.

-33 dagar kvar till Eclipse premiären.
-8 dagar kvar till Bree Tanners kommer ut (ny blivna vampyrer)
-En månad och en dag kvar till jag åker till USA.


Profeleringsdag


Godkväll!
Den här dagen har tillbringats i Varamon tillsammans med hela hälsa gruppen, det var dåligt väder ,det fanns inget att göra och hela upplägget var inget vidare.
Vi skulle vara i Varamon klockan tio, så vi cyklade dit i den kalla vinden, när vi kom fram så fick man välja på att paddla kajak/kanot eller vollyboll eller boule. Det var kallt så jag ville inte paddla, vollyboll spelade alla killar med en stenhård boll och boule är inte världens roligaste.
När klockan närmande sig tolv var det dags för lunch, det var gott för det var hamburgare!
Mätta och belåtna så trippade Cassi och jag bort mot hennes farmor och fikade för vi ville inte vara kvar längre, det gjorde säker inget att vi gick iväg för ingen märkte nåt i alla fall.
Efter det så drog vi till stan och strosade lite, det är alltid välkommet.
Asså det är så typiskt, när vi för en gång skull är i Varamon så är det dåligt väder sedan när vi kommer ut från Gallerian så är det bikini väder ute.

Snurre hade det så skönt i solen.

Grannens träd var lite vackert...

Cissy

Cassandra

hallå baja =D

20:25Jag

tja cissy 
haha den var bra xD

20:26Cassandra

bäst =D

va gör du??

Cassandra

nu ska ja hämta pizza ses om typ 5 min

20:28Jag

skit ner dig

20:38Cassandra

baja

20:38Jag

ja vad är det cissy

20:39Cassandra

nu ska jag äta >#

bay bay mohahaha

20:39Jag

mää, jaha okej, syns då cissy

20:52Cassandra

baja

20:53Jag

tjena cissy fan

längesen

20:53Cassandra

japp

å ja spricker snart

20:59Jag

det är säkert för jag inte dela med dig

21:01Cassandra

va??


HAHAH, jag sitter faktist och småskrattar lite, 
HAHAHAHA NEJ MYCKET !!!!!


24/5

tjena mittbena!

Nu har jag precis kollat klart på Norska Hollywoodfruar, fast jag måste säga att det inte alls lika bra som svenska, inte lika glamoröst, lyxigt och en sak som var katastrof ingen var blond. oh my gud!!!
Jag håller mig nog till Svenska hollywood fruar istället dom är mycket goare och gladare som Maria Montazami, hon är min största idol, jag svär !

Ja idag tycker jag att det har varit en ovanligt rolig dag men jag vet inte varför, kan bero på mycket skratt i skolan, JAG ÄLSKAR MINA TJEJER <3

Nu snart ska jag sova men först ska jag försöka ladda hem sex and the city 1, så man freshar upp minnet till man ska se 2:an.
Godnatt.

Katy Perry - California Gurls

23/5

Hej Bloggen, ännu en dag med hyfsat fint väder, David spelade fotbollsmatch idag så vi var lite snälla och förljde med till mossen och kollade, men det var så jäv** tråkigt och kallt där så man ville bara hem. 
Så när vi kom hem satte vi oss i solen och stekte lite sådär. Vi laddade med mycket fika och godsaker som alla gillar.


längtar jag som attan till avslutningen tills jag får ha på mig mina fina kläder, hår. Så jag tycker tiden kan gå lite fortare. Men nejnej.
En sak har jag inte klurat ut än, och det är vad jag ska ha på mig på avslutningsmiddagen som är den 7 juni. Så det måste jag hitta kläder och frisyr. 


Nu snart måste ni sätta på tv:n för då är det Wipeout!
Jag lovar jag skulle betala vilket pris som helst för att få göra en där banan asså! Min dröm

!Awesome!

wiho, jag gick nyss in på kenzas hemsida och då är hon modell för nelly.com och då har hon på sig min avslutnings klänning, lite kul tycker jag hih!
Fast jag kommer inte säga vilken det är.

2 weeks left

TjaTja!

Jag är så glad att det är så varmt att man kan bara gå i bikini, och idag så har temperaturen varit uppe i 10 graden i Vättern faktis. Så så fruktansvärt kallt är det inte i alla fall hah.
Idag har man fått lite färg på kroppen med, man måste ju passa på att pressa varje minut solen är framme för man måste ju få lite färg tills skolavslutning minsann, så då vet ni vad jag har gjort idag.

Jag tycker att jag inte har så mycket att skriva om nu för tiden, och det tycker inte jag om så jag måste bli lite bättre på det. 

Igår hann jag inte att skriva så mycket därför uppdaterar jag det nu istället. Fredagen var en kort dag i skolan men den kändes som världens längsta dag bara för att vi har så oerhört tråkigt och långa lektioner. Men i alla fall på kvällen så kom sanna och kristin hit det var mysigt, godis från godishuset och Twilight spelet som Kristin köpte i stockhom. Men spelet var på engleska och det var ingen lätt engleska heller, så vissa av os hade lite problem kan man ju säga hah.
Under tiden vi spelade så satt sanna and me och smsade för fullt, och det ledde till att vi har fixat en partner att gå med på skolavslutningen, så nu är det fixat med. 
Aja nu ska jag gå och kolla på en princess film men en liten flicka som är hos oss just nu
Bye!
j

21/5


Igår var vi i stockholm och det var jätte trevligt, men så jäkla varmt asså!
Men man ska ju inte klaga när värmen har kommit.
Vi fick ju inte så mycket fritid i stan eftersom vi var på riksdagen och det tog väldigt lång tid, men det gjorde inte så mkt för jag viste att jag inte kunde köpa något i ala fall för jag har inga pengar med mig för dom ska jag spara till L.A i sommar.
Ditvägen tog ca 3 timmar, hemresan däremot tog 5 timmar, för såklart så fastnade vi i bilkö som tog en timma. Usch säger jag bara, så himla långtråkigt.
Just nu är sanna här och vaxar benen. HAHAHA.
Och en sak kan jag säga, hon tycker inte det var s speciellt skönt!

Jo, en sak till som var så himla awesome, christian i vår klass han är typ det största fan:et av Kissie som finns. Han pratar varje dagom henne och vem tror ni inte han träffa, jo Kissie.
Snacka om lycka/tur.

Hej då.

Smyckesparty

Efter jag slutat skolan för dagen så var det ju strålande väder, och helt klart för att jag skulle lägga mig i solstolen. Så det gjorde jag en stund, Men jag tog allt mitt andra dopp för i år men det var inte skönt precis men jag var tvungen att svalka av mig lite.
Vid sju tiden så där då åkte mamma jag och vår granne på smyckes party hos en i varamon. Det var värkligen jätte fina saker. Vi beställde en rosa ring och så köpte jag ett armband faktist. Men måste ju passa på när man inte betalar själv ju (a)

SPEX VÄRRE

GASH! idag var det spex-foto, så himla roligt att se alla xD
Här kommer lite bilder:

veckoplanering


Tjoho imorn ska vi ta spex-foto, och vi har tema 50-talet till 2010.
Cassandra och jag ska vara 50-tal då. Det har varit lite svårt att hitta käder faktist, men nu äntligen har jag hittat min snygga outfit. Men jag väljer mellan två, det är så himla svårt för båda är snygga. Tuvärr så kan jag inte lägga ut och visa bilderna för då bli det ingen överaskning imorn. hihi.
Men en sak kan jag säga jag ska ha tunnel-lugg, jag älskar den.

Måndag: studiedag
Idag har varit den dagen i hela högstadiet som vi har haft flest prov på tror jag.
-Matteprov
-SO prov
-Nationellt i biologi
-Idrottsprov

Onsdag: spexfoto.
Torsadg: Stockholm
Fredag: halva dagen kompledigt

Som tur är så bli det en ganska bra vecka i alla fall!

Sovmorgon

JAG ÄR SÅ PEPP PÅ DOM TVÅ PROVEN VI SKALL GENOMFÖRA IDAG- NOT
Miley Cyrus - Can't Be Tamed

I gotta feeling, That tonight's gonna be a good night.

Nu håller jag på att göra en kladdkaka från recept.nu , men det står att den ska vara inne i 10-20 min och nu har den varit inne i 20 min och den är fortfarande jätte lös, jag börjar faktist bli lite orolig!

Jag måste ju nämna nogot om igår kväll med såklart, då var hos sannas place med en hel del folk, det var värkligen jättekul, kortspel och skräckfilmer och massor med skratt.
Som sagt det måste göras om.

En solig lördag

Igad har det varit så himmla skönt alltså, jag har till och med tagit ettt dopp i sjön, fast det var ganska kallt, 4 garder faktist haha.

haha, vist är jag söt idag, sommaren inspirerar mig!

Ny bikini

Hejhej everyone!
Idag har varit hos tandläkaren och fixat en "bracket" som det heter för en hade lossnat, men jag hade fått för mig att jag skulle vara där halv tio, men när jag kom dit så sa dom att jag skulle vait där halv nio, lite väl tidigt tycker jag för att vara en sovmorgon menmen..
Sedan gick mamma och jag och kolla på lite bikinisar känner att det är dags snart, även fast det innte märks ute. Men iaf så hittade jag en jätte fin på H&M typ lila-rosa. Tuyärr så har jag ingen bild just nu kanske kan lägga upp det imorn, för nu ska jag äta och kolla på Talang.

Kvällen


TJATJA!
Nu snart ska jag dra till sanna när mamma har kommit hem från sin lilla springtur. Sen när dom andra kommer så blir det nog att spela tecknet, haha.
Nu dom senaste dagarna i skolan har vi varit beroende av kortspel nästan, så därför så tängte vi att vi skulle ta en kortkväll. Det bli säkert roligt, som vi alltid har tillsammans.

Fired Up


Nu har jag precis kollat klart på filmen Fired Up och den kan jag säga var jätte bra, hahah!
Ni som inte har sett den, ni måste kolla på den värkligen.

långhelg



Tjabalu!
Today I'm speetchles, I have nothing to say.
Jo men det är skönt att det äntligen är långhelg och lediga i fem dagar. Imorgon ska jag troligtvis åka till min mormors syster som är 85 år tror jag och kolla på kläder fårn 50.talet som jag ska ta på spexfotot, man får ju hoppas på att man kommer hitta något stiligt. haha.

Fågelskit

Idag började vi klockan tio, så jag kunde äta frukost ute för det hann att bli ganska varmt.
Så när jag satt där och åt så fick jag nåt litet på mig, hmm.. vad är detta för något. Tänkte inte mer på det.
Sen typ fem minuret innan jag skulle cykla iväg satt jag i solen på verandan, då vettni dåkom VÄRSTA blaffan av fågelkit på min nya fina linne! USCH VAD ARG JAG BLEV. säger som andera "jag vill bara skuta skallen av dom" just i den sekunden.
Så himmla äckligt när pappa kom hem sen då sa jag vad som hade hänt, då sa han att han med har blivit anfallen av dom två gånger och blivit nerskiten.
Så nu för en stund sedan så plockade pappa på sig regnkläder, skyddglasögon och gummistövlar, och tog bort fågelboet och slängde det i sjön, när han kom in så brättade han att det var sex sycken levande fågelungar som han också kastade i. Aja lika bra att  bli av med dom (a)

10/5

Tjofsan!
nu tar jag en liten smygpaus, håller på att göra pizza. mumsfilibabba.
Alla behöver unna sig någon gång, hah
men iaf den här veckan går vi bara tre dagar i skolan, det är så himmla skönt, komma ifrån alla skolarbete och matte Oscar som är vrickad.
Idag har mamma och jag varit på stan och kollat på en speciell bh, men den fanns bara i för stor stolek, sedan svängde vi förbi mormor och tog en fika, alltid nybakat! Det är ingen som tackar nej till.

Kläder


Ja när vi var i stockholm, så passade vi på att gå lite på stan med, som alldid är trevligt.
jag införskaffade :

-En svart långärmad tröja från H&M
-En glitterkavaj från H&M
-Ett linne från Zara
-En svart hålig tröja från Weekday
-Ett par avslutnings skor (inte med på bild)

När vi var på väg till Topshop så gick vi förbi plattan då såg vi Idolkön, den var lång, inte så frästande att stå i faktist. Jag önska dom alla lycka till!
Nu snart ska mamma och jag ut och springa, för jag känner att jag måste förbreda mig lite inför coopers test som är i slutet av maj.

LADY GAGA VIDEOS



LADY GAGA<3

hejsan!
För cirka en timme sedan kom jag hem från sockholm, jag har varit och kollat på Lady GaGa, du är så jäl** bra asså. Jag lovar dom där timmarna har varit dom bästa i hela mitt liv. Nästa gång hom kommer ska jag vara där, det var helt galet vad bra det var, jag har inga ord för det.
Här kommer lite kort från igår, men inte världens bästa eftersom man inte fick ha med sig kamera in (mobilkamera)

JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄLTA <3<3<3<3

En härlig grabb det där (förband)

Lady GaGa öppningen

Sommarplåga 2010



Edward Maya & Vika Jigulina - Sterio Love

Jag lovar att den här sången kommer bli en sommarplåga.

I dag kvar



Idag slutade vi halv 4, lite tråkigt när det är så härligt väder ute.
Måste  bara såga nu är det 35 grader ute på våran terass, skit skönt. Ett plus blir det när man har radion på med, wonderful wonderful.
Just nu sitter jag och trälar med musikhistorian som är så intresant värkligen. Mozart, Beethover.. you name it.

Twilight älskare : En parodi av Twilight. It's so funny!



östergötatidningen


"Dansgruppen ”De levande döda ” - Sanna Johansson, Majah Diesland, Cassandra Andela, Lina Ersarp och Kristin Augustsson från Södra klass 9 - Dansade till Michael Jacksons Thriller. Tjejerna kom på femte plats i talangtävlingen." står det i tidningen.
Ja man kan ju undra vem Lina Ersarp, kanske våran låsas kompis fast vi inte vet det. HAHA.
Hon får väl vara vår maskot (A)

Here we come



ja på tal om att det inte är långt kvar, så har jag börjat med att göra en kom-ihåg-lista.


om man inte har några kläder så blir det mammas som ryker.


som sagt.

California - Panthom Planet

Drömma kan man allt


Blaise Short Jacket SEK 399, Vila - NELLY.COM
jag är faktist lite sugen på den
här kavajen, men det som är
felet är att jag inte har några
pengar, men snygg är den i alla
fall.


länkar

Nu måste ni bli stålta över mig eftersom jag har länkat sigrid, sanna och andrea, grattis grattis ni är lyckoostar.

IDE

Jag vill bara gå i ide som våra små björnar gör under vintern i 1-2 år på grund av min tandställning, liver suger värkligen med den.
Bara för det så blir det ett kort inlägg för att jag är sur, trött, arg.

sommarsol



Tjaba!

Maj är väl välkommen, det är på tiden att sommaren ska komma nu tycker jag, och det fick vi ju smaka av lite idag minsann.
Idag har jag bara slappat och haft det skönt, vaknade ungeför runt nio tiden och gick upp och åt frukost. Solen sken och då bli man på bra humör.
Efter frukosten så tog jag på mig shorts och t-shirt, men då mäsrte jag att det inte var nåt som stämmde, mina ben dom var ludna som attan så var tvungen att fixa om lite sådär, klarar inte av att ha bara ben utan ha rakat dom haha.

måste bara nämna lite om valborg, ävenfast vi kom fema på rock fatt så gör det ju ingenting, vi gjorde ju det för en liten rolig grej för att vi ska sluta nian liksom. Efter det var klart så drog vi hem till sannas place och hade väldigt roligt med vinnnarna från rocka fett och lite folk från vadstena.
Det var en väldigt lyckade kväll, hoppas att det blir av snart igen.
ses.
Hoppas det inte gjorde nåt för att jag snodde dina bilder sanna



Triller - michael Jackson

RSS 2.0