Anshönte


Anshönte allihopa!

Igår hade jag mys med Sanna och Elin, åh jag har saknat elin för jag har liksom inte träffat henne på hela sommarlovet. Så igår hade vi High School Musical maraton hemma på Dynudden, härligt för det var länge sedan man kollade på dessa filmer. ZAC EFRON ÄR JU SÅ SNYGG SÅ.. 
Det satt ju inte fel med lite gossip heller medans vi åt, det är alltid välkommet haha. 

När vi vaknade imorse så gick vi morse så åt vi först frukost och fikade, och lekte hollywood fruar och målade varandras naglar haha, så söta var vi, men jag måste säga sanna vi ska nog inte satsa på manikyr branschen.
Sedan fetade vi oss lite till, vi bakade bröd, med det stod att det skulle bli 48 brön. Men sedan när vi hade bakat degen i bakmaskinen så fanns det typ ingen deg kvar för all deg satt på sidorna, en millimeter tjockt eller nåt så vi var tvungna att göra mer deg. Men dom blev sten goda till slut i alla fall!




Göteborg

choppsan!
Klockan är 22.56 och jag kom kanske hem från Göteborg för en timme sedan, det är därför jag inte har uppdaterat någonting dom senaste dagarna.
Men det var en lyckad resa i alla fall, vi åkte med ett par barndoms kompisar till oss, så den första dagen som var igår haha så gick vi på Universeum, för dom som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är typ ett jättestort hus med djur från hela världen och massor med experiment och en massa sådana saker. Men faktist så tyckte jag inte det var något speciellt. Det skulle ha varit kul när man var yngre men inte så jätte kul som 16 åring.
Efter det så drog vi tillbaka till hotellet för att ta en snabb dusch innan vi skulle ut och äta.
Vi hitade en jätte mysig restaurang i närheten där vi bodde, med jätte god mat!

Eftersom vi bara skulle bara där i två dagar så var idag sista dagen, så idag så blev det bara shopping för våran del, jag hittade ett par jeans på topshop och en t-shit på BikBok.
Plötsligt när vi gick i nordstan som är en skitstor galleria så fick jag se en tjej som var med på min språkresa, och hon bor liksom inte ens i Göteborg, det tyckte jag var skitkul !  
nu ska jag nog ta en blunder tills imorn bitti, pusspuss

Del 2






China town

Graduation

Här bakom träden döljer sig alla celebreties husen







öl-cola med glass

Gustav njuter stort






Bilder.. Fortsättning följer..








jonny depp


Hollywood skylten i bakrunden

Rodeo Dr


Fortsättning följer imorn..

HEMMA

sorry jag har varit väldigt dålig på att uppdatera nu dom senaste dagarna, men jag har varit i Båstad och jag har inte haft nåt internet plus att jag har träffat alla min akompisar så jag har inte haf någon tid.

Men imorn lovar jag att jag ska dra till med ett riktigt smaskens, ska pumpa med bilder!
ses imorn, godnatt!

Mötet med Marcus!

Idag var den stora dagen som alla har väntat på haha, när jag skulle träffa Marcus som bor här i California. Först så skulle jag inte få träffa honom själv, sen så fick jag det, efter det frågade jag mamma och jag fick följa med han till där han bor och kolla vart han går i skola och vart han bor och så vidare, och bara för det så var min ledare tvungen att prata med mamma, för mamma hade sagt att det var okej först, men sen så ändrade hon säg efter hon hade pratat med Jesper -.-
Men till slut när klockan hade slagit 2 så hörde jag någon som ropade mitt namn bakom mig när jag satt och väntade vid bänken nere vid Painter street, hah. Där kom han lille Marcus, gud jag var faktiskt lite nervös innan, med det gick över sedan efter en stund. Åh han var verkligen en jätte snäll kille.. som går att lita på mamma!
Efter några minuter så skickade sanna en sms och frågade om inte vi kunde på upp på mitt rum och loga in på skype så vi kunde prata och se varandra i webcam, så det gjorde vi. Det var mycket trevligt, både svenska och engelska.
Om jag får säga så kommer jag faktiskt sakna han lite för det var en upplevelse att träffa han i verkligheten.

Marcus

Bilden är hemsk på mig, men ändå ett minne!

Huntington Becah

Idag gjorde vi en liten utflyckt tilöl Huntington beach, det började med att alla gick på bussen och efter en halvtimme så ropar dom i högtalaren att det är fyra stycken som inte har betalat. Så därför så fick vi åka tillbaka hela vägen hem till Colleget, för att en ledare skulle gå ut ur bussen. Men när hon gick på igen så hade dom bara räknat fel, åhhhhhh så himla onödigt, först så sa dom att vi skulle åka tillbaka dit och vi skulle fått en timma och sola på standen. Vi hade ju liksom betalat 40 dollar för denna resa och man vill ju inte bara får en timme där då. Men till slut så lyckades vi får vår vilja igenom, så vi fick typ 3-4 timmar så det var perfa!

Denna strand asså, det var den bästa på hela resan, typ en mil lång stand som är kritvit, en lång oc brygga som fick ut, livvakts torn, hih äkta Amrikanskt and I love it!
Ni ska bara veta hur mycket folk det var, men det var inga mörklingar, det är otroligt, det var bara majah smak!
Den stranden är faktist känd för sina surfing killar. Just det, det var faktist några från våran grupp som tog surfing lektioner, men jag kände att mina pengar ränner iväg så jag hade inte råd med det. 
Jag är ledsen jag tog faktist inte med mig min kamera för jag ville inte ha sand i den.





Här var vi idag, en dag kan nästan inte bli bättre!
Sol, bad, span, glass!




ECLIPSE

Tjabsen!
Igår var det en väldigt slapp dag, skolan föll på till halv tolv sedan lunch+ efterrätt of course!
Men efter det så var det en fotbollsmatch, och för tjejerna var det cheerleading men det var så hiskligt varmt, så vi stack till poolen istället. MOHAHA hörde att ni där hemma har filt väder nu, nej jag skojjar bara,ska inte vara elak!

ÅHHHHH ÄNTLIGEN HAR VI SETT ECLIPSE, DEN VAR VÄRLDSBÄST, GUD VAD JAG ÄLSKAR DEN.
Men aldrig har jag sett en sådan liten bio salong, det kanske var 50 platser eller nåt, men det var stor skärm det var gött i alla fall.

Desert Hills Outlet

Idag tog dom men oss till Desert Hills Outlet, asså det ligger verkligen i öknen. Det märkte man verkligen när man gick ut ur bussen!!!! Det var typ mellan 40-45 grader ute. Jag lovar det var varmare än det var i Thiland, det var som en bastu, så man kunde knappt andas.
Och när man kom in i affärerna så var det skitkallt, men det var superskönt. Men shoppingen var inget vidare. Mina inköp blev en plånbok från Guess, och en Vans keps till David.
Det var lite kul för det fanns en Converse affär där, alla converse kostade likson typ 250 kr, jätte billigt med jag köpte inga, vi drog till Gucci istället, med det blev inget där heller. hahah. Typ varenda plagg och väska var inne i glas skåp eller nåt med hundra vakter runt om.



Vår tripp genom Los Angeles

Idag har vi åkt långtur runtt i Los Angeles, Hollywood, Beverly hills, det var AWESOME!
Gud jag vet inte vart jag ska börja..
Men dagen började klockan halv nio, då skulle vivara samlade vid bussen, då skulle vi till L.A city.
Asså det är sjukt vad höga husen är, vilka mästerverk!


Denna byggnad kostade 200 miljoner dollar att bygga, om ni ville veta

Någon slags staty som står mitt i öppningen till någon byggnad som jag inte kommer ihåg vad det var haha



jag är hemsk ful på denna bild men whatever.. (Camilla)

Sedan när vi var klara där så hoppade alla på bussen och drog till nästa ställe, det var med ett ställe som är känt för något men jag kommer inte ihåg.. det var så himla mycket information vi fick på samma gång.



Vi träffade på en The Simpsons buss hah

Detta är ett postkontor på väg till China Town.

Några tuffa grabbar som spelar baseboll.

Finally har vi landat i Hollywood, där fick vi gå runt ungeför en och en halv timme bland alla affärer. Men om jag får säga så fanns det inte alls så många affärer där som jag hade trott, men jag köpte två par shorts.
Bara för att vi fick så lite tid så han jag inte och spring och leta efter några speciella stjärnor, don som jag träffade på var Michael jackson och Jonny Depp

Michael Jackson stjärnan.

Yoghurt men jordgubbar, godis, glass, kakor.

Åh det här är typ höjdpunkten på hela dagen, den här gatan heter Rodeo Drive. Det är en gata med bara svindyra affärer, det var till och med en affär man var tvungen ha bokat tid till innan man fick gå in, kan ni tänka er. 
Jag och camilla gick in en smyckes affär, det var sådana dära smycken som kändisar har haft på sig, gud jag tror att dom kostade typ 10 miljoner för ett par örhängen, diamanter you know!
Ser ni jag bara tog ett kort här, man kan inte se en enda ful bil, det var galet hur lyxigt det var.
När vi skulle gå tillbaka till bussen, då kom det en sådan där guiding buss och körde förbi, och vet ni vad guiden sa, jo.. här till höger ser ni Linsey Lohan, Hi Linsey!    HAHAAH han mena ju camilla, coolt va!
Då tog jag på mig mina solbrillor för då kanske alla tror att jag var en kändis med, för dom brukar ju inte vilja leva i rampljuset hala tiden. 

En liten simpel bil eller vad tycker ni?

Jeans shorts från Zara
Linne från Forever 21
Tröja från Victoria's Secret
Shorts från en souvenir affär


Stek vid poolen


Såg en bit av L.A när vi skulle till Beverly Hills

Mumsy!

Denna dag började väldigt segt kan jag säga, fredag you know..
åh idag fick vi tillbaka våran dåliga engelska lärare, hon kan verkligen inte förklara saker, för igår hade vi en jätte bra lärare som hette Miss Lopez. Hon hade humor hon. Men vi fick vi reda på att hon bara var vikarie för den dåliga, intekul intekul!
När det var rast en kvart idag så kom solen fram runt elva tiden, det är ju underbart, dom här senaste dagarna så har det varit molnigt fram till 2-4 tiden varje dag typ, så vi har lite ångest för att vi ska vara för bleka när vi kommer hem igen. Så idag har vi legat och stekt hela dagen lång, plus att vi hittade glass för en dollar, det är åtta svenska kronor alltså! Det är ju super billigt och det var ju likson för alla glassar, så jag slog till på en sandwish.

Imorn blir det en tripp till L.A city och shoppa och så ska vi till Hollywood samtidigt. Hollywood-skylten in My Heart!
Det har alltid varit min dröm att se denna fantastiska skyllt! Man får ju hoppas att det blir en bra dag och så får jag se om jag hittar en keps till dig på David!

P.S bara så ni vet så gick jag och köpte en yoghurt för vi hinner inte få någon frukost imorn, man får bara en snuskig frukost-påse med en massa kakor och nötter,, bläää.
aja, pusspuss

Venice Beach



Sorry för att jag inte har uppdaterat, men det är för att internet inte har funkat för oss. Men nu har vi bytt lösenord så nu funkar det prima.
Nu är klockan 6.43 här och vi ska snart ner och äta en god frukost, och sedan trippa ner till skolan som börjar kvart över åtta.

Igår var vi faktiskt på Venice Beach, men det var dåligt väder så man kunde ju inte steka. Men vi gick ner till stranden, den stranden är ju liksom känd för alla sina kändisar och alla som ligger och pumpar muskler där vi vi sa, men hallå vi måste ju ha kort på nån sådan men det fanns typ inga där den dagen. Senare så hittade vi en som såg ut som en kändis men han spelade amerikans fotboll på stranden med sina vänner, så vi sa, ja men han går bra att ta kort på då.
så två av oss tre ställde oss med ryggen mot han så det såg ut som vi inte tog kort på honom... men sen hörde vi en röst... Do you wanna take a real one?
HAHHAH åh nej, pinsamt värre!
jag skrek till baka, YEAH!!
Men sen gick vi för vi tyckte det blev så pinsamt haha.
Men i alla fall jag inviterat  ett par sol glasögon.

PS kort kommer hemma i sverige

Majah tvättar kläder

Tja Tja!
Nu ska ni få höra, Majah har lärt sig att tvätta en trättmaskin i usa, inte dåligt inte dåligt!
Idag skulle jag och en tjej till skulle köpa tvättmedel för vi skulle tvätta våra kläder. Det var inte lätt kan jag säga, vi frågade speciellt om vilket som var tvättmedel och skölj-medel i affären som vi var i. Så hon som vi frågade visade oss allt och så men sen när vi kom hem frågade vi vår ledare Jesper om det var rätt. Hmm.. nej det var inte rätt vi hade köpt skölj-medel. Fan då tänkte vi, för vi orkade verkligen inte gå tillbaka hela vägen till supermarkert. Men som tur var några av våra kompisar där så vi smsade till dom och sa att dom skulle köpa det istället. Wihoo! Så nu hänger tvätten här så fint! Duktigt Majah.  

Nu börjar klockan närma sig läggdags, så tänkte att jag skulle gå och lägga mig. Have a nice day. Puss!

Universal Studios Hollywood

Igår blev det en utflykt till Universal studios, och för dom som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är som en enorm park där dom flesta filmer spelas in med special effekter och så, eller det är inte bara special effekter som spelas in där.
När vi kom in dit så skulle vi åka på en tour det var som en tåg fast det var öppna fönster. Man fick ta på sig sådana där 3D glasögon för det var en sak vi skulle åka igenom där king kong spelades in.
Det var en kolsvart tunnel som man åkte in i, plötsligt så började det, och det var som en helt annan värld öppnade sig, det var precis som på riktigt. Det var en värld med dinosauries och king kong samtidigt så skakade tåget och det sprutade vatten haha. Nu förstår man verkligen hur lätt det är att fuska med all film teknik. Det var helhäftigt att uppleva det i alla fall!
Jag tog massvis med kort men min lilla kamera som jag inte har någon usb sladd till, men jag laddar upp kort när jag kommer hem till sverige.

Verkligen alla stora skådespelare har spelat in något där skulle jag kunna tänka mig, det är jag 100 % säker på faktiskt. En annan sak som vi fick se där var alla Desperate housewifes husen spelades in, åh det var så himla vackert där, det var som en liten barbie stad.
Vi fick med se där en del scener där Ghost wisper har spelats in!
En sak till, det var den där Grinchen staden, alla vet vem Grinchen är, right? det gröna lurviga "monstret" som hatar julen!

Förutom den där touren så var det som ett nöjesfält med en del karuseller eller vad man säger, en sak var jurassic park heter den, det var en vattenkarusell... oh herregud vad blöt man blev av den asså, det var som man hade duschat!

Här kommer lite bilder






Effekter

Effekter

Effekter



Desperate houswifes

Desperate houswifes (syns inte så bra, har mer bilder)

Grinchen huset

Ghost Wisper scener



filmstjärnor





Santa Monica

Tjaba tjena hallå!
Idag har vi varit på Santa Monica, det är en jätte stor strand!
Vi började med att shoppa jag och Camilla, åh det var som en dröm att gå där, Forever 21 och urban outfiters och massor av andra bra affärer!
jag köpte en klänning från H&M hah, en linne från Urban outfiters, en tröja från pink.. någonting och en tröja till från Forever 21. 
När vi var färdiga med shopping, så gick vi ner och stekte på standen, åh jag har ju den där dumma kameran igen, jag som tog så fina bilder :(
men jag får väl lägga upp när jag kommer hem!
Linns bilder kommer här


Piren i bakrunden


Åh herregud var mycket folk det var på stranden, det syns inte på bilderna men oh shit!
Sen så var det flera hundra kors uppställt på rader på standen,  jag tror faktiskt att det är sådana där vita kors för människor som har dött där!
Men det kan jag förstå för det var verkligen jättestora vågor typ två och en halv meter eller nåt!

Men ha en bra dag, nu ska jag borsta mina gaddar. pusssssss

Disneyland

går var jag så ganska trött när jag kom hem så jag orkade inte skriva så jag får ta igen det idag istället.
Vi åkte ca klockan halv nio och kom hem klockan nio på kvällen, så man kan säga att det blev en långdag där.
Men asså jag måste säga att jag blev väldigt besviken faktiskt. Det var inga roliga karuseller, eller en som jag tror heter space mountain. Det var som en berg och dalbana fast man såg ingenting bara massor ut av stjärnor och rymdsaker, den var lite sådär majah karusell style. För jag gillar DAGEROUS karuseller!
Men Disneyland är väl mest för yngre barn så det kanske är ganska klart. Men jag såg allt alla Disney figurer och det "stora" slottet som är i mitten av parken. Jag kan säga att den inte var stor alls. 
En sak till, vi fick fem dollar var för att vi inte vi fick någon lunch under dagen. Så när det var lunch dags så skulle vi ta något slags snabbmat, så det blev hamburgare för min del. jag säger bara omg man får verkligen inte mycket mat för pengarna där inne på parken, min hamburgare var liksom fem cm i diameter, haha det var den minsta burgare jag sett. Plus att det bara var en burgare utan ketchup och allt.
Så om man sammanfattar detta så bli svaret : dit åker jag inte igen, inte värt pengarna :)
PS jag hade min lilla kamera idag och jag glömde usb hemma, så jag får ta många bilder från linns!




Ful bild på mig men hade ingen annan.











JAG VILL !!!!!!!!!!!!!!!!!


ÅHHHHH JAG VILL SE ECLIPSE, JAG TROR JAG BÖRJAR GRÅTA SNART OM VI INTE SER DEN NU DOM NÄRMASTE DAGARNA!!!!!!!!

Helgledigt från skolan

Hejsan idag har det verkligen varit jätte varmt, redan från första början av dagen, för det brukar det inte vara. Oftast så är det disigt och lite småkyligt och senat så klarar det upp.
Så när vi kom ut från frukosten så var det stekväder ute - gött!

Men på tal om maten, frukosten är verkligen jätte bra, tre olika sorters meloner varje dag,jätte god fil, bacon, scrambled egg, bröd, muffins, kladd kaka, glass och mycket onyttigheter haha. Men där emot så finns det inget pålägg men jag vet inte riktigt om dom brukar ha det här.
Idag var faktist en första dahen vi fick onyttig mat, det var pizza och pasta med ost. Dom andra dagarna har det varit jättenyttig och god mat.

Nu ska jag göra mig i ordning för kvällsmat och någon kvällsaktivitet som jag inte riktigt vet vad det är. Men det blir säkert bra.
PS imorn drar vi till Disneyland hela dagen, jag har en liten aning om att det kommer bli väldigt varmt.



Idag var det "poolparty" stod det på schemat men jag vet inte om man kan kalla det dä.
Det var liksom bara en helt vanlig dag vid poolen bara att dom hade satt upp en plast planch
som det var lite palmer på hah.

Vår dag från Beverly Hills



Nu är klockan ungeför halv elva på kvällen här i Amerika och det är sängdags, det har varit en underbar kväll med hög musik och dans, alla kom hem precis genomsvetta men det var det allt värt.
Så som sagt idag har vi varit i Beverly Hills shooping mal. Det var grymt. 
jag måste bara nämna vid en affäringång stod det en kille/ung man med bar överkropp. Och när jag tittade till så var det ju han som var på den stora affischen utanför själva butiken. Han var modell så där fick man pousa eller hur det stavas med honom mohaha. inte dummt ni!
Här kommer lite bilder från dagen.



jag lovar det finns bara vita bilar där !

Los Aneles city


Där du mamma hahah




Alla shoppar på Viktora's Secret




Min nya kjol från Vickan Secret hah

Beverly Hills



Idag har vi varit i Beverly hills på en shopping tur, fast vi hann inte så värst mycket, två affärer haha
men inte vilka affärer som helst, utan Viktoria's Secret och Forever 21. Kan ni fatta jag har gått på i  dom affärerna där alla kändisar handlar. Det fanns sjukt mycket fina saker. Det kommer massor av bilder ikväll för my ska jag på Whittier party, wihoooooooo
se ya! :D

FINALLY INTERNET

Äntligen har vi internet på skolan eller på min dator kan man väl säga, hehe.
Och nu nu kommer lite bilder från dessa dagar som jag inte uppdaterat.


Det är här vi bor, alltså på Whittier college.


En liten snabbis bild på vår pool, love it!


Idag har jag och en tjej till som heter Camilla spelat tennis men nån dag får vi väl ta en match med alla på denna basket plan.


En liten gruppbild efter cheerledingen, kan ni tänka er mig cheera? hehe.. 


Cheerleaders 


som sagt!


Självklart att killarna med cheerar haah


RSS 2.0