Plugg..


Jaha nu sitter man här och pluggar matte, jag undrar hur detta ska sluta.. 
vi har läxa i matte varje dag. det är stentufft jobbigt asså! Men det gäller att häng i, det är framtiden som ligger på spel hah 
OBS! Danska hollywood fruar snart, lisa ska köpa ny bils, det får man ju bara inte missa.
ha det bra, hörs. Puss

We represent Motala!

Hejsan hoppsan!
nu kör vi på lite hårdare stil i skolan. Så vi tänkte att ni skulle få en liten försmak av dom tre teknik tjejerna, vad tycks?
Så här såg början av kvällen ut.. jag ska nog inte säga mer än så haha


gissa program? hmm..
Cassi - Hollywoodfru
Kristin - förförare
Majah - pirat?

Personlighet 1

Personlighet 2

Personlighet 3










intressant inlägg - not




Ja.. jag vet att jag har varit jätte dålig på att uppdatera bloggen på några dagar, men det är därför jag har verkligen inte haft någon tid.
Idag har jag tillbringar en stund på stan men mina flickor, men blev ett inköp som var en hög kjol. Men den kommer inte på bild idag. Ni får nöja er med dessa bilder idag haha. Men vi hade i all fall jätte trevligt, vi hann till och med en fika idag, inte dåligt. Jag tog blåbärspaj med vaniljsås, medans dom andra tog chokladboll och cola.
Men just nu sitter jag och diggar musik medans jag väntar på dom andra ska komma så vi kan hitta på nåt, jag tror cassi skulle ta med sig en film som heter Killers, vi får se om den är bra. puss


Rockbjörnen, jag älskar mig själv




Ett välkommet samtal


Imorse när jag gick upp runt halv nio tiden, då fick jag telefonen av pappa i handen han sa att det var min mentor. Jag blev plötsligt rädd för att jag hade missuppfattat tiden eller något. Men när jag pratade med henne så sa hon att matkorten som dom skulle dela ut idag var försenade och den enda lektionen vi skulle ha idag var inställd. Wiho så det blev ingen skola idag. En bra start tycker jag hah.
Så istället så bakade jag jordgubbspaj, den blev jätte god, så idag har jag suttit och kollat en del på The hills season 2 och njutit av ledigtheten. Nu ska mamma och jag göra lite mat tillsammans, tror det blir pasta och kött.
hörs imorn mina pussgurkor

Nyheter

Andra dagen i "skolan" var vi i Borensberg och var ute hela dagen, nästan direkt när vi kom dit så fick vi en jättestor baguet och festis och efter kanske 2 timmar så var det lunch, korv igen fast man fick potatissallad till också. Men man orkade inte speciellt mycket mat iaf för man var ju så mätt sedan fikat.
Vet ni, idag var mamma och jag på stan vi köpte en cykel och vinterskor till mig. Är riktigt nöjd över mina inköp idag:D
I'm sorry för bildkvaliteten men min kamera var urladdad


min nya pärla (L)

Helheten av mina skor

mina älsklingar

Imorn blir det sovmorgon, börjar inte förens klockan halv 12. det är chill!
jag fryser nu så jag ska lägga mig med min filt och kolla på Fångarna på fortet

Fångarna På Fortet

Första dagen avklarad bara 364 gånger 3 dagar kvar. Nej men det var helt okej, bara att lärarana var törra som sand, ingen humor alls! väldigt boring.
Ja, vad ska man säga om klassen.. det var precis kenpptyst det vara bara vi som pratade, men man får väl hoppas att det blir bättre. vår schema ser ut som så att vi börjar klockan åtta varje dag föruton fredagar och slutar mellen tio över tre och halv fyra varje dag förutom på fredgadar då vi slutar 2. Detta kommer blir hårt ni.
Men nu blir det mys framför tvn med fångarna på fortet !

två timmar kvar

Nu slår vi på med ett litet snabb inlägg. 
idag börjar skolan. faktiskt om två timmar, så om en halv timme ska jag väl väl börja och sminka mig lite och så, sedan drar pappa och jag och svänger förbi och hämtar upp dom andra tjejerna.


Skola imorn!

Så nu var sommaren 2010 över, men jag är nöjd över denna sommar som har varit. Jag tror det har varit den bästa i hela mitt liv, många upplevelser och händelser som man alltid kommer minnas.

Morgondagen ser ut som sådan att pappa skjutsar mig cassi och kristin till skolan till halv evla tiden, och där börjar det med något upprop i hörsalen. Sedan har jag faktiskt ingen aning om vad som står på schemat. Men jag tror att vi ska övernatta men det är ännu oklart!

Nu ska jag nog ta fram dom kläderna jag ska ha imorn och packa min fina väska med dom sakerna jag ska ha med mig och till sist äta hamburgare och kanske fruktsallad.

Lycka till Sanna, hoppas att du får det toppen där oppe, saknar dig.

Rix Fm Festival

Denna dag började med att Jag, Kristin och Cassi tog bussen i Linköping kl kvart i 12. Där strosade vi runt lite inne i stan och shoppade lite smått.
Efter typ en och en halv timme så var det dags för lunch, vi hittade ett mysigt sätte där vi satt ute och åt. Jag och Kriston tog en sallad med pasta och kyckling med fetaost, och cassi tog bakad potatis med kyklingröra tror jag. Men det var jättgott tycker jag.



När vi hade ätit klart så gick vi till Kungsträdgården, tror jag det hette, där alla artister skulle vara. På lilla scenen var Timoteij hah, man fick ta lite autografer med det gjorde vi inte för dom är B-kändisar haha.
Två timmar kvar tills ola skulle ha signering, så vi gick bort och köpte glass och slush. Namsi!
Klockan började närma sig och cassi blev mer och mer stressade för att vi inte skulle hinna tillbaka! Men hon beställde i all fall Olas nya album och så fick hon hans autograf!
Men vi träffade inte vilka som hälst utan Jonas Brothers :D. Det bästa på hela dagen haha.


Jag är väldigt stålt, man fick till och med en Camp rock 2 T-shirt!

När allt var klart där så gick vi nästan direkt till stora scenen för att få bra platser. och det fick vi såklart, längst fram! När det började så var det först nåt kom-igång-band som sjöng lite covers.
Nu var det dags! Velvet började men hon var inte bra. ERIC ERIC EIRC
Åh när min man Eric Saade kom ut där så blev man ju helt paff. Han sjöng: Masquerade, Break of dawn, Manboy. Ni ska bara veta, det var en mittengång här dom kunde gå ner och det gjorde han. Jag nuddade han arm!!!!!!!!!!!!
Vill bara säga, jag älskar dig.




woundeful

När alla artister hade sjungit klart så sa dom att Erik Grönvall var på väg sitandes på em moped och att han skulle uppträda klockan 10 men det orkade vi inte vänta på så vi ringde till Pamela att hon skulle hänkta oss. Det tog typ 45 minuter för dom att komma så då gick vi in på Mcdonalds för cassi skulle köpa en dricka och hamburkare. Hmm tog lite tid bara, vi stod där i 40 minuter bara för det var så mycke kö och hon i kassan gjorde det inte bättre för det var två köer men bara en som stod i kassan, och han tog bara dom från den andra sidan -.-
Så så såg våran dag ut i linkan. hejsvejs!




Jag bikar iväg

klockan är straxt över 12 och hade tänkt att jag skulle cykla iväg till cassi en stund, vi ska väl hitta på något först.. sen tänkte vi våldgästa kristin. Och så ska vi ta en sväng till Carsund för att kolla hur lång tid det tar att cykla dit. Man vill ju inte stressa dit på mornarna, och vara helt svettig precis.
Hoppas du inte ser det här kristin förens vi kommer

Gött

Nu är denna series första säsong fördigtittad, jag jag ska visa er vad det blev för snacks till!


hallon + vanilja kesella + naturell yoghurt + digistiv kex = Gött

Efterrätt?



vad säger ni om denna, kanske lite maffig eller?

Sitter här och kollar in alla andra rolig bloggar som jag följer, för jag håller på att tänka ut en god efterrätt. Men jag vet inte riktigt vad jag är sugen på. Vi hade ingen vanilj glass hemma, för först hade jag tänkt att göra smoothie men vi hade varken frukt eller glass, så det är kört!
Kanske kan hitta på något med jordgubbar.. vi får se vad det blir, för jag känner att jag måste ha något att njuta med medans jag kollar på sista avsnittet av The Pretty Little Liars.
pussen!


Vampire Suck

Äntligen klar med mitt brev till Carlsund, man var tvungen att skriva ett satans brev om sig själv innan man börjar till hösten. Tycker det låter lite som barnplågeri eftersom man inte ska ha några läxor på sommarlovet, men det är skönt att ha det avklarat nu i alla fall!

Gud vad jag ser fram emot fredag, för dåär det rix fm festival i Linköping. En av artisterna är min man Eric Sadde!
Vi ska va där i tid så vi får bra platser med, så vi åker nog härifrån ganska tidigt för jag tror vi ska gå på stan en liten stund med. Sedan lite senare så ska vi kolla om filmen "Vampire Suck" går för i så fall ska vi gå på den. Det är en parodi av Twilight filmerna, haha den verkar jättrolig!



Ny design och header

Nu har Andrea fixat en ny header och design åt mig, och jag är jättenöjd med den! TACK SÅ MYCKET ;D
jag skulle aldrig kunna klara av det själv, så vad tycker ni om den? 



Åh nu är det inte ens en vecka kvar tills skolan börjar och vi har inte fått klasslistorna, börjar blir lite sur. 
Men en sak vet jag, det är att vi börjar två dagar innan alla andra på skolan för vi ska någonstans och tälta för att lära känna varandra. Jag gillar inte skogen så värst mycket med det blir säkert bra, önska oss lycka till med alla myggor och myror ;o


NU ÄR VÄSKAN MIN

JIHAAAAAAA !
jag fick den, nu ska det firas med tacopaj och titta på danska hollywood fruar haha. Men man får hoppas att den blir som man tänkt sig. 


NRJ in the park 2010

Jag har hört om det här på radio, tänk att se taio cruz på riktigt och en massa andra artister. Jag skulle gärna vilja gå på det. det är GRATIS!


Högsta bud

wiho inte långt kvar tills vi får veta vem som får väskan, än så länga har jag högsta budet hohoh..
Fortsättning följer.
;D

Stan Med Cassi

Nu har jag precis ätit frukost och klockan är snart 9. Klockan 11 ska jag möta cassi för vi ska kolla in stan lite. Så får man hoppas att man hittar något vackert.
nu ska jag nog fortsätta att kolla på MTV breakfast club, med massor av bra musikvideos.
Puss

Louis Vuitton

Denna ska bli min, jag ska fajtas ända in i det sista !!



The Pretty Little Liars

Hejsan!
sorry för dålig uppdatering, men det är därför för att jag inte har varit hemma. I fredags så hade vi ladies night hemma hos cassi. Vi gjorde tacos och kollade på sex and the city 2 och åt godis, filmen var godkänd.
Men det blev ganska sent för Kristin rekommenderade en serie som heter The Pretty Little Liars. Det var verkligen skitbra, så vi kollade väl på fyra avsnitt, så rätt som det var så var klockan 4 på morgonen.




Gårdagen

Gårdagen spenderades med mina fina tjejer, vi var hemma hos cassi, när jag kom så satt hon och kollade på "vi hade i alla fall tur med vädret" hah. Så den såg vi klart på, lite smårolig sådär ;)
Sedan när Kristin kom så satt vi och snacka lite gossip såklart. Men efter ett tag kom ett förslag upp från cassi att vi skulle se på någon magifilm som hon hade haha. men den var faktiskt ganska bra, till filmen åt vi banan milkshake och chockladbollar, mumsy ;D

Båt utflykt

Idag tog vi en sväng med båten för vädret var skapligt, men det var jättemycket flugor och andra små skit kryp, och jag hatar kryp..
jag tycker David är så söt i mammas rosa tröja..

golf? ..nej tack


Idag blev det en tripp till Green:en, en golf tur för första gång, men jag måste säga det var inte lika kul som det var förra året. För då ville jag börja med golf och hade like känsla för det, ..men inte längre.
Vi började på ranchen med en hink bollar som vi skulle skuta ut, när vi stoppade i tio spenn för att få bollarna så glömde pappa att ställa under hinken så alla bollar rann ut på marken *pinsamt*
Vi gick nio hål det tog ungefär två och en halv timme. Inget jag skulle vilja göra varje dag precis.

Senare idag är vi bjudna på mat till farmor och efter det så kanske det blir att hitta på något med brudarna, om inte cassi strular till det haha <3



"Hallon gubben är död"


Idag hade vi planer för att åka och plocka hallon, men när vi kom dit till det stället som vi brukar plocka på så var det inget StÄnGt. Men gubben som ägde det var ju närmare nittio så troligtvis är han död. Men man vet ju aldrig..

Just nu sitter jag och försöker att installera mina föräldrars nya dator som inte är allt för lätt eftersom jag inte är något data snille direkt, vi får se hur det slutar hah.
Vi kanske får inte hjälp med installationen av någon senare sen. 


Shopping i Linkan

Hejsan!
Mamma och jag kom hem från Linköping för två timmar sedan eller nåt, vi har suttit i flera timmar inne på ikea och trulat med ritningen till köket, AHH!
Men det var värt det, för efteråt så gick vi lite i gallerian, jag hittade ett par jätte fina klackisar och en tröja ;D


Fina, right? haha. Så nu har jag vandrat runt här hemma och lagat mat för att träna lite.


Tidig morgon

Kom nyss hem från tandläkaren, fick ju en påminnelse på telefonen igår. Som det stor att jag var välkommen klockan 8.10 idag, GÖTT!
Så nu har dom spänt tandställningen lite, men inte så farligt som tur är.
Nu funderar mamma och jag på att ta en sväng till Ikea idag när pappa och David har åka på fotbollsträning och är borta hela dagen. 

Funderar på att flytta bloggen till veckorevyns sida istället, men jag jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag får väl tänka lite till.





DET FRUKTADE AVSKEDET

usch

Melon godis

Hej! 
sitter förväntansfullt och äter lite godis och väntar på att sanna ska komma hem från IKEA, så jag och dom andra tjejerna kan träffa henne eftersom hon åker imorn.
Men jag hoppas att du får det bäst där uppe och kan köpa en pizza då och då. 
Men det kanske finns en liten chans att du flyttar hem för att du längtar efter oss kanske (a) HOPPAS*



Jag har hittat två långklänningar som jag skulle vilja ha, men vet inte om dom finns kvar, jag får väl kolla upp det! För dom var himla snygga enligt mig i alla fall!

Lördag 7


Nu är det bara typ två veckor kvar tills skolan börjar, det känns verkligen inte som det har gått 9 hela veckor sedan sommarlovet började, det är sjukt. Men så är det.
Och det är bara två dagar kvar till sanna åker och bosätter sig i Umeå, jag kommer sakna henne som attan. Sanna Maria Johansson säger jag bara, tänk på vad du ger dig in på!
Men på nyår ska vi alla tjejer förhoppnings vis upp och fira, längtar!

Gött nu har vi beställt, en extra hårdisk till min dator med 250 Gig, det blir säkert bra för jag har fått hushålla med mina 75 Gig och just nu kände jag att det inte räcker riktigt. Nu blit det att ladda med filmer till den tunga vintern (a)


David och jag spelade Monopol, självklart så blev han en dålig förlorare! (OBS flaskorna till höger ingick inte i vår fika paus haha)

Fotojakt


Kolla vädret, det är kolsvart men solen lyser



schnitzeln räddade min dag

När jag vaknade i morse så kände jag på mig att det skulle bli en tråkig dag här hemma. Så jag smsade till lite folk vad dom skulle göra, men alla hade något redan bokat!
Rätt som det var så ringde farmor och frågade om David jag och Sarah skulle med till vätterhästen och äta schnitzel! Jag lovar det är det godaste jag vet, vi var där för några år sedan, det är sagolikt alltså!
Dom är galet stora men skit goda verkligen!


snodde bilder från nätet med dom såg typ ut så.

Efter maten så åkte vi till hästholmen som låg några minuter där ifrån för att ha en glass vid vattnet.

Dancing On My Own


O M G ,detta får bara inte hända! mitt spndelnätsskydd har åkt ner!
jag hoppas inte det är för många goingar som väntar på mig inatt.

majah is going for a run

Nu ska vi ha gäster, så idag kör jag på min gröna klänning!



Ändrade planer

För några dagar sedan slog det mig när vi var hos Frans, att Teknikprogramet kanske inte är så tokigt, om man kollar på vad jag vill jobba med i framtiden. Sedan så går ju Cassi och Kristin där med, så dom har tjatat på mig med att jag ska byta över.
Men till en början ville jag verkligen inte byta över, för liksom Carlsund.. nej, inte något för mig kände jag.
Själva platenskolan är bättre, det är den faktist. Men jag får väl byta ihop dessa år, hehe!
Så idag kom papprena som vi skulle fylla i för att kunna byta från natur till Teknik, så dom är med iväg skickade!
Sorry Frans (a)



Break Of Dawn

GASH VARFÖR GÖR HAN SÅ HÄR MOT MIG 



Disco

Nu börjar Danska Hollywood fruar med först så diggar vi till denna låt!!


Rea på Nelly

Gick in på Nelly.com en snabbis, föratt checka in rea:n. Det fanns massor som var jätte billigt. Själv beställde jag ett linne för 55 kronor


konstigt väder

Gud det här har varit den tråkigaste dagen ever, för det har inte funnits någonting att göra så därför har jag varit sur hela dagen, dels för att det har varit konstigt väder med..regn,regn, sol!
Men jag har varit lite duktig för jag har tagit en spring tur på fem kilometer med grannen och mamma, efter det så blir det lite käk nere på bryggan
Men jag känner på mig att morgondagen kommer bli bra mycket bättre, får då kanske det blir att dra in med tjejerna till linköping.
puss



Lifeguard from Hollywood


RSS 2.0